Jag tänker leva i den här klänningen i sommar!

Jag har en grön, en grön med prickar, en svart med prickar en röd med prickar. Den är så fyndigt gjord då den går att variera på så många sätt! Tyget är härligt och den går att använda utan BH utan problem. Den är smickrande för figuren. Ja, den är perfekt. Aj Löv It! Klicka HÄR för att beställa.

125749029210679390.jpg
Kärlek 🙂

 

 Bild från Halens.se

Annonser

15 thoughts on “Jag tänker leva i den här klänningen i sommar!

  • Hahaha, man skulle kunna tro att jag är sponsrad av Halens, men faktiskt så älskar jag klänningen. Har köpt de andra färgerna tidigare och behövde bara den röda för att komplettera min kollektion och fick hem den för några veckor sedan…mmm jag är kär :).

 1. Den var riktigt fin. Jag skulle också ha köpt en om jag bara hade kunnat ha den men det tillåter inte min figur.

  • Mmm, det gäller att binda in dom rejält, förstår vad du menar ;). Ett annat gissel är nämligen att jag måste ha leggings/cykelbyxor under för att kunna använda klänning en längre stund…men men….

 2. Otroooooligt söt! Och jag älskar prickar! Men ska alla snygga kvinnor gå omkring i prickig klänning i sommar, tycker du? Tänk om vi möts!? 😛

  • Då kan vi se FIERCE ut tillsammans!! 😉 Skillnaden ligger även i detaljerna, jag tar ett par svarta pumps och du tar ett par snygga sandaler!! Problem solved! haha.

 3. Åh.. Ubersnygg =D Vill också ha!! Men jag gillar inte Halens kläder, de passar adrig bra på mig.. är mer en Ellostjej ; ) Men man kanske ska ge Halens en chans igen? , )

  • Men DU som är så söt passar ju i allt! Tror det fanns en lite blommig som hade passat dig, dock är ju storlekarna ett gissel…. 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s