Korkad= liten snopp?

En bekant vill inte att hans flickvän ska vara lika smart eller smartare än han själv.

Bara den åsikten finner jag ganska så korkad. Varför skulle man inte vilja ha någon som är jämlik med en själv? Jag tror killen ifråga har liten snopp helt enkelt. 🙂

why_do_you_love_me.jpg

11 thoughts on “Korkad= liten snopp?

 1. Åsikten är en av många definitioner på ytlighet 🙂 Vad ska han ha flickvännen till? Snälla, fråga vad han ska ha sin flickvän till och återkom med svar.

 2. Det var roligt, vad ska dom göra ihop då? Vad ska han älska? Att hon är lite mindre begåvad/lärd än honom eller? Förtryck kan det också utvecklas till nu när jag tänker efter.

  • Äh de sitter säkert med tindrande ögon och tittar på varandra i ren kärlek. Hur kan hon vara förtryckt om hon inte fattar att det är förtryck?

 3. Nej hon är inte förtryckt än och kanske inte blir, men säg att hon skulle vilja utbilda sig, och han inte vill det och säkert kommer på andra anledningar än att rakt ut säga att han inte vill att hon ska bli smartare än honom. Säg att hon köper det, ja då blir hon ju förtryckt. Därför jag undrar vad han ska ha henne till. Tänk om hon är en sån tjej som vill göra massa grejer, bestiga berg, hoppa fallskärm, läsa till läkare och hon gör det och han måste hålla hennes tempo så han är smartare och har mer erfarenhet, DET hade varit hysteriskt roligt haha!

  • Men, alltsa de tär ju en fråga om intelligens också. HAN kanske tycker hon är korkad medan hon anser sig själv vara smart, hon har bara inte fått veta att han tycker hon är korkad. Hon kanske till och med i hemlighet STYR över honom och trivs med att veta att hon kan få honom att göra vad hon vill utan att han förstår att det är HON som styr. Åh, det här börjar utvecklas till en intressant roman, jag måste träffa tjejen och avgöra 🙂

 4. Om hon är smartare upptäcker hon ju hur korkad han är. Jag gissar att hans självkänsla är väldigt låg….och kanske han också har en liten snopp… 😛 Fråga tjejen! He he he ….

  • Ja, jag blir mer och mer nyfiken på tjejen faktiskt. Behöver nog träffa henne för att få något bra svar på hur det här förhåller sig 🙂

 5. Mig veterligen är det väldigt få kvinnor som vill vara ihop med en man som är dummare än de själva. Jämlik nivå eller ibland en smartare man. Det senare passar ganska bra då många killar tror att de vill ha en lite blåst brud. I själva verket är det som med många svenska män och kvinnor från asien som de har ihop de med. De är de enda som vill ha de….Killar/män/pojkar har oifta en stark övertro på sitt intellekt. Därför är det många kvinnor som i sina mäns ögon är mindre smarta/lärda men som i verkligheten är ljusår framför sina män.

  • Ja, för det är inte första gången jag hör det heller, att en man vill ha en kvinna som är mindre smart än han själv. Kan det vara så att flertalet män lider av mindervärdeskomplex? Jag vill ha en jämlik man, eller smartare ja. Så det stämmer bra på mig iaf 🙂 Men nästan viktigare än det är att han har en passion. Och då menar jag inte passion för att samla smurfar, utan för att lära, utforska och leva. 🙂

 6. Brain, män verkar inte alls bra när du beskriver dom så här, vad ska vi ha dom till? 😉 Vi blir ju ändå bara förtryckta när vi försöker behaga er, är det inte vi som är dumma då?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s