Ingen press, Miranda Kerr 90 dagar efter förlossning…

0419-miranda-kerr-bikini-01-480x720.jpg

Ja, vad säger man? Bra gener?

6 thoughts on “Ingen press, Miranda Kerr 90 dagar efter förlossning…

  1. Det var precis så jag hade tänkt min kropp skulle se ut 90 dagar efter förlossningen, hahahah

    • Ja, men det var SÅ jag strävade efter att se ut när jag var i 8:e månaden, så jag vinner hahaha 😛

  2. Bra gener, bra personlig tränare, bra dietist och bra nanny som tar hand om barnet medan mamma tränar…?Säger inte att det gör det lätt att se ut så där tre månader efter en förlossning, men har man en bra stab så tror jag nog att det underlättar. Tur att det inte är mitt jobb att vara snygg. :-DOch tur för Miranda att hon slapp få hela magen uppspräckt av bristningar, så hon kan fortsätta jobba som underklädesmodell!

    • Ja, jag tror verkligen det underlättar :). Tycker det är otroligt att de flesta modeller som får barn återvänder till att modella utan bristningar…hur lyckas dom!!?

  3. tror det heter Operationer och en jäkla massa pengar och tid till annat än sitt nyfodda barn.. Men det är bara vad jag tror.. //en avundsjuk mamma .. inte alls bitter.. inte det minsta..

  4. jag vill inte bli gravid om man riskerar att få en ful mage efter 😛 Jag bantar ju inte nu för att få en randig mage sen..:S ytlig, javisst!Men jag tror att de fortsätter med sina stränga dieter även under graviditeten och lägger inte på sig mkt mer än bebisvikt och vatten. Alla modeller som blir gravida får ju nästan alltid en mage bara, och har samma kroppar utöver det. Min mamma blev en ballong under sin graviditet med mig, men hon åt ju inte som en modell då helle ;P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s