Dottern har ingen smak…

Stortjej har ingen aning om hur man matchar kläder.

HUR FAN KUNDE DET SKE?

Är hon verkligen min dotter? Saknar hon modegenen??? På riktigt?

Hon blandar rosa nyanser hej vilt. Det ser för jäkligt ut. 

Hon har heller ingen koll på det här med väder. Jag påminner henne VARJE dag, tänk på att det imorgon troligtvis är varmt så du ska nog undvika långbyxor och långärmad tröja.

Men nej, jag hämtar henne på skolan och vad har hon på sig. Rosa långa leggings och ljusrosa topp.

Sambon tar inget modeansvar heller. Han är modedyslektiker och avskyr shopping.

Stortjej ser ut som en rosa karamell. Jag får lust att äta upp henne.

Men igår sa hon iallafall något upplyftande.

”Mamma, min favoritfärg är svart nu”

BRA! Svart matchar ju ALLT! 🙂 

P.S. Glöm inte tävlingen som pågår där du kan vinna ett par nya örhängen. Klicka här för att delta D.S.

Annonser

23 thoughts on “Dottern har ingen smak…

 1. Hehe. Sonen har ett gott öga för färger och matschade kläder rean som två-åring. Vilket alltid roade dagispersonalen för jag och Maken var riktiga bohemer med trasiga jeans och urtvättade t-shirtar. ;-)Dottern, däremot, har fram till 12,5 års ålder, skitit högaktningsfullt i färger, stilar och har helst gått klädd i avlagda jeans från sin bror, islandströja och gummistövlar. Nu har hon blivit besatt av kläder och speglar.. Det var lättare innan hehe.

  • Haha, jo vi får se när det vänder här också. Kanske sonen blir en designer som vuxen då? 🙂

  • Ja, jag försöker ju nu att influera minstingen till att gilla mode men hon bara kräks åt min smak. Bokstavligen…. ;D

 2. Äsch, spela väl ingen större roll?Hon har ju tagit på sig de kläde hon trivs i, det var länge sen jag slutade försöka få mina barn att ta på sig ngt annat än det de hade på sig.Min dotter har flera ggr tagit på sig ett par rosa långkallisar o udda sockar till sin jeanskjol. Trivs hon i det …be my guest.

 3. Ja inte så en är grön o den andra blå.Utan mera typ två rosa sockor i olika nyanser….hon är en envis liten donna. *undrar var hon fått det ifrån, för inte är det av moi ;-D*

 4. Min tjejja är lite lik Yris tjejja, hon gör precis som hon vill. Men som sagt, bara hon är anständig är jag nöjd. Men ibland försöker jag styra bara litegrann. Vill dom ha vampyrdräkter eller pepparkakskostymer på sig så får dom faktiskt det med.

  • Ja hellre vampyrdräkt än ljusrosa, ceriserosa och rosa rosa rosa. I december ville hon ha sin tomteklänning varje dag…men det går ju inte, men några dagar fick hon 🙂

 5. Ha ha ha! Hon måste ju få testa sej fram! Inte tror jag du själv var ett mode-orakel från början heller? Nähä du! ERKÄNN!! Låt henne få ha rosa och grönt och orange och prickigt och blommigt som hon vill! Det är härligt med modiga tjejer som går sin egen väg! Svart? Nä! Den perioden kommer senare.

 6. haha, roligt inlägg 🙂 Ja, köp bara svarta och eller vita kläder till henne så slipper du se en liten clown varje dag ;-P

 7. Både son och dotter har alltid varit väldigt medvetna om klädstilar, färger och liknande. Jag har väl inte direkt varit någon förebild på det sättet annat än att jag ofta har haft min egen stil. Dock har jag fattat färger och mönster i alla fall :o)Dottern är numer väldigt modemetveten och har god smak, och jag har lärt mig en hel del genom henne…

  • Jag antar att det kommer en dag då dottern tittar på mig och säger: Va FAN har du på dig?? 😀

 8. Ja du, fråga inte mig.Min mamma älskar rosa, så pass att hela mitt barnrum var rosa,rosa,roooosa.Nog därför jag nästan aldrig därför köper rosa till dottern, utan det får andra göra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s