När jakten på skönhet går överstyr.

Möt Chelsea Charms. En strippa som tyckte att hennes bröst var för små när de var en D-kupa Så hon förstorade dom. .

web-chelsea-charms__oPt.jpg

Mina frågor är: 

Hur lyckas hon leva med dom två grejerna därframme? Man måste ju bli smått handikappad? Inte kunna sova ordentligt, inte orka göra gymnastik m.m. som vanligt?

Varför varför varför gör man så mot sig själv? Är 15 minuters berömmelse verkligen värt det?

19 thoughts on “När jakten på skönhet går överstyr.

 1. Tydligen. Det är sorgligt och tragiskt. Och vad är det för idiot till läkare som trycker in så stora silikonpåsar i en människa?!?

  • Hon har tydligen gått igenom en procedur som pumpar in vätska i brösten. Proceduren verkar inte ens laglig. Så den läkaren har nog inte mycket till övers för etik….

 2. Tragiskt.Ännu värre att läkare gör vad som helst för pengar. I USA är de tydligen galna i jättebröst. I Europa har jag för mej att männen tittar mest på ben, rumpa och höfter…..om nu det har någon betydelse vad de gillar. Skulle aldrig låta en kirurg sätta kniven i mej för att ändra på mina ‘fel och brister’. Dem har jag lärt mej leva med. De är en del av mej.Ha en fin helgKao

  • Hoppas du får en fin helg du med!Jag vet inte vad gäller kroppstyp. Jag har dejtat killar som tyckt helt olika, vissa var ”bröstmän” och andra gillade rumpor osv.

 3. Det är nåt seriöst fel i en sån grej. Som du skriver, det måste ju vara som att leka ”finn fem fel” för kroppen, hur mår ryggen, hur kan hon nå fram till köksbordet o.s.v. Och vilket as till ursäkt till läkare gör ett sånt ingrepp? 😦

 4. De kan knappast vara bekväma att ha så som de är. Dessutom såg de inte fullt så fina ut.Nä här håller jag mig till mina D kupor med gott samvete.

 5. Ja de är verkligen för mycket. Ser det någorlunda naturligt ut så är det fint. Men när det ser ut som ballonger eller bollar under tröjorna är det fult. 🙂

  • Jag vet ju kvinnor som har enorma bröst naturligt och tycker det är apjobbigt, så jag har svårt att förstå hur man kan vilja göra så här mot sig.

 6. Jag tror de tänker att de kommer känna sig bättre om de har större bröst. Lite sådär att de kommer ha bättre självförtroende genom att de gör det. 🙂

  • Men SÅ stora? Hon är ju strippa så hon hoppades väl på mer uppmärksamhet. Finns säkert en marknad för detta också, hemskt nog…

 7. Ja tydligen. Hon måste ju verkligen hoppas på det. Ja fast jag tror inte vi någonsin kommer förstå det. 🙂

 8. Ser vidrigt ut.Det bör dock påpekas att som världsrekordhållare i bröststorlek så finns det säkert gott om tidningar som kan tänka sig att betala henne stora slantar för bilder och repotage. Det ligger nog en del ekonomisk planering bakom hennes byst mer än bystnoja.

  • Ja men det tror jag också. 15 minuter i rampljuset kan ge väldigt mycket pengar. Finns ju 16-åringar som blir gravida för att kunna vara med i 15 and preagnant.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s