Från skit till bra….

I torsdags ringde förskolepersonalen till min man och begärde hämtning av Lilltjej som spytt på golvet. Jahapp, magsjukan har drabbat även oss.

Jag har inte haft magsjuka sedan jag var 13 år så jag var inte orolig.

På fredagskvällen kom Stortjej och såg blek ut. Magsjukan hade spridit sig till henne.

Det verkar dock vara en fjantigt lätt magsjuka. Den yttrar sig olika. Jag och maken har på sin höjd lite knorr i magen. Stora tjejen har ont i magen och Lilltjej vägrar äta, men är pigg i övrigt. Hon säger ”Ont i maaagen” som bara hon kan, men i övrigt är hon ok.

Det luktar dock rutten svamp, som blivit uppäten av en anka som sedan lagt ett ägg som ruttnat i solen, när hon fiser. Det är illa.

Idag skulle jag ha hållt i ett event på jobbet, men eftersom min mage knorrade så vågade jag mig inte dit, av rädsla för att smitta resten.

Jag är lite trött på vintern nu. Eller rättare sagt, VÄLDIGT trött. Jag är ingen vintermänniska. Jag blir inte peppad av snön och tänker ”Wiiiie, skidorpulkasnowboardåkatime!!!”. Jag är nog en sån som skulle behöva ljusterapi.

På eftermiddagen när det var som lugnast vågade jag mig ut en runda. Jag behövde komma ut och andas annat än pruttar som kan döda.

Jag kom hem med lite skojsigt från rean. Än gick det att fynda.

H&M hade lite grejer ändå, toppen med hjärtat är från vårkollektionen och kostar 50kr. H&M hade 10% för medlemmar idag så den blev hela 5 kr billigare! :P Många bäckar små, eller vad säger man? Leggingsen är från Fixoni och H&M. De randiga och de gröna är tänkta att ha till Molos flamingoklänning....men nu när jag tänker efter kanske jag bara behåller de randiga.... Vita blusen var Lindex som har halva reapriset nu! Mönstrade klänningarna är Molo förstås, köpta i en FB-grupp, Lilltjej har haft samma print tidigare och de är så ljuvliga under sommaren så, jag var tvungen att köpa i större storlek. Shortsen är Cubus och  kjolen H&M.

H&M hade lite grejer ändå, toppen med hjärtat är från vårkollektionen och kostar 50kr. H&M hade 10% för medlemmar idag så den blev hela 5 kr billigare! 😛 Många bäckar små, eller vad säger man? Leggingsen är från Fixoni och H&M. De randiga och de gröna är tänkta att ha till Molos flamingoklänning….men nu när jag tänker efter kanske jag bara behåller de randiga…. Vita blusen var Lindex som har halva reapriset nu! Mönstrade klänningarna är Molo förstås, köpta i en FB-grupp, Lilltjej har haft samma print tidigare och de är så ljuvliga under sommaren så, jag var tvungen att köpa i större storlek. Shortsen är Cubus och kjolen H&M.

Ja, det är My Little Pony på legginsen….lö-ve-li! 🙂 Så kvällen är ännu inte färdig, och Lilltjej har begärt Gangnam style ca 10ggr på raken…Men, det är iaf bättre nu än vad det var i morse – med bajs överallt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s