Musik som läker…..

Musik har alltid följt mig. När jag var 3 år sa förskolpersonalen till mina föräldrar att jag borde sättas i musikskola eftersom jag var så musikalisk. Jag började dock först i årskurs 3, eftersom det inte fanns musik för yngre barn än så. Sedan sjöng jag mig igenom allt som kom min väg – visor, musikaler, rocklåtar, Lucia, Midsommar m.m.

Musiken har kunnat sätta ord på mina känslor. Jag har skapat men även sjungt vad andra skapat. Jag har smittat andra med sång – gått omkring och nynnat på en låt och så helt plötsligt hört andra nynna på samma.

Nu har jag dock tröttnat på att enbart sjunga i duschen och vill börja skapa igen. Jag vill börja sjunga i band igen. Inte bara vill – jag BEHÖVER få börja sjunga mer professionellt igen. Jag märker att det är det som ger mig luft att andas.

Förra året hörde en tjej av sig till mig. Hon ville att jag skulle sjunga in några låtar hon skrivit. Jag visste att den här tjejen var jätteduktig låtskrivare och hoppade på tåget. Resultatet blev, i mitt tycke, jättefint. Hennes låtar innehåller en känsla – en melankoli som jag älskar. Jag har nu, med hennes tillåtelse, delat låtarna på Facebook och nu vill jag även dela dom här på bloggen.

Om du vill stötta en ung låtskrivare så gilla youtubeinläggen, dela det med andra. Skriv en kommentar om vad som var bra, gilla låten om du hör den på FB!

Här är för den som är ledsen efter krossat hjärta: Sol efter Regnet

Här är för den som känner sig smått melankolisk i vintermörkret: Vargarna

Min pappa är en fantastisk fotograf <3

Min pappa är en fantastisk fotograf ❤

3 thoughts on “Musik som läker…..

  1. Herregud, människa så bra du sjunger! Mycket mycket vackert. Jag bara häpnar. Spelade upp en snutt för maken och han trodde att jag åter hittat en stor sångerska på nätet – och det hade jag ju. Fortsätt med musiken!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s