Veckoshopping – heja löning!

Efter köpstopp och en massa försäljning har jag äntligen kunnat njuta av att shoppa igen. Denna vecka och förra har det trillat in lite småpaket. Nu vill jag ha sommar. Imorgon kommer jag att trotsa tanken om vinter och klä på Lilltjejen kläder med prästkragar (från Next). Vet dock inte hur jag ska matcha än, men kan tänka mig att det blir snyggt med något svart eller vitt till?

Tattooklänningen är ju lite speciell. Det printet är det första som maken någonsin reagerat VÄLDIGT positivt på. Så jag snöade in på den när jag var på salg sist och kom hem med flera tattooplagg. Så när han verkade tappa intresset så sålde jag av en del.

”Men, har du SÅLT den?” hörde jag hans smått förtvivlade (nåja) ton när jag sa att tattooklänningen var borta.

”Ja, men….du bryr ju dig inte om vad hon har på sig…så….”

Med andra ord fick jag köpa en ny klänning igen….YEY, skojigt. Även tattooleggings är på väg. Måste ju uppmuntra maken när han väl visar lite intresse ändå….

Zebraklänning och skor -Molo. Tattooklänning -Molo. T-shirt med prästkragar och tischa med godis från Next. Samma med matchande leggings. Baggy jeans - H&M, printade toppar med volanger -H&M. Unicorn och Zip från Molo.

Zebraklänning och skor -Molo. Tattooklänning -Molo. T-shirt med prästkragar och tischa med godis från Next. Samma med matchande leggings. Baggy jeans – H&M, printade toppar med volanger -H&M. Unicorn och Zip från Molo.

Det som störde mig något så ofantligt var att det inte fanns vettiga baggy jeans på ”tjej”. OM det fanns så var dom tunna eller hade någon rosett eller rynk där jag inte ville ha rynk. Jag har inga problem med att handla på båda sidor, men ändå. Blev irriterande. Nova star har jag så smått gett upp, då förskolepersonalen ratat byxorna vid två tillfällen….

Zebraskorna är stooora. Så pass stora så jag har funderingar på att lämna tillbaka och testa ett par mindre….Samtidigt, gör hon ett superhopp i växten så står jag där med för små skor mitt i sommaren….

A ja, nu är det snart dags att sova. Jobbdag imorgon som kommer att spenderas med att läsa programmering. Lika kul som det låter…… 😉

Annonser

7 thoughts on “Veckoshopping – heja löning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s