Shoppingpsykopaten slår till – undulat får sitt huvud kapat och ingen reagerar….

Idag fick jag äntligen hem Molo Tattoo leggingsen som jag väntat på i en veckas tid. Jäkla posten. Vet inte vad dom sysslar med.
Jag har dock lyckats göra något puckat. Jag har beställt inte mindre än TRE Molo Cherry Blossom klänningar. Jag förbeställde ju en klänning hos Kompani Knut som sedan lät vänta på sig då leveransen blev något försenad. För att se till så jag skulle få ett bra placerat print beställde jag en klänning till från Little Sunflowers.

Till min olycka fick jag hem en med kapat undulathuvud precis där man inte vill ha ett kapat undulathuvud : längst upp vid halsen. Dessuom var den kapade undulaten grön…så den syntes ordentligt…*suck*.

823495_10152643856290711_1034400872_o

Hjälper inte att hon är söt som socker, allt jag tänker på är att den där undulaten fått sitt huvud avkapat i någon motorsågsattack av något slag :P.

Så i ren, ledsen shoppingdesperation, beställde jag ÄNNU en klänning. Denna gång från Spillevinken. Beställde och betalade den igår och den kom idag och var JÄTTEFIN!

Samtidigt så dök ju den förbeställda klänningen upp, så klart. Så nu har jag tre. Det svider att skicka tillbaka den kapade undulaten till England då frakten blir dyr. Så jag har försökt lägga ut den till försäljning, men ingen tycks nappa. Inga undulat-psykopater som alltid drömt om kapade djurhuvuden som är intresserade?

Häpp.

Molo och ett par Kappahlbyxor.

Molo och ett par Kappahlbyxor.

Annonser

One thought on “Shoppingpsykopaten slår till – undulat får sitt huvud kapat och ingen reagerar….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s